
Snacks & entrées
-
Østers, Fine de Claire no 3 David Hervé
bl,so,x
[0,1]
55,–
Naturell, jalapeñosaus eller sjalottløkvinaigrette / Natural, jalapeno sauce or shallot vinaigrette
-
Lucques oliven
[0,1]
78,–
(Kanskje) verdens beste oliven fra Provence / (Maybe) the worlds best olives from Provence
-
Foccacia
e,h,se
[0,5]
88,–
med urteolje og aioli / Herbs oil and aioli (h,e,se)
-
Artisjokk fritters
e,h,m,x
[0,1]
138,–
Fritert artisjokk og sauce béarnaise / Fried artichoke and sauce béarnaise
-
Skagen croissant (2 stk)
e,f,h,m,s,se,sk
[0,6]
148,–
Croissant, grenseløst god skagenrøre / Croissant, Skagen mix
-
Salade de chèvre chaud
h,m,pe,se,x
[1,5]
158,–
Gratinert chèvre, haricots verts, pekannøtter og timianmarinerte druer / Gratinated chèvre, haricots verts, pecan nuts and thyme marinated grapes
-
Laksetartar
f,c,so
168,–
Wasabikrem, grønt eple, soya tapioka / Wasabi cream, green apple, soy tapioca
-
Steak tartar
[2,6]
188,–
Blandet tartar, crispy potet og kapers / Sirlion tartare, crispy potato, capers
-
Løyromtaco (2 stk)
e,f,h,m
[0,1]
198,–
Løyrom, økologisk rømme, syrnet løk og dillolje / Caviar, sour cream, pickled onions and dill oil
-
Løyrom pasta
e,f,h,m
[0,3]
198,–
Linguine med smørsaus og løyrom / Linguine with butter sauce and løyrom
-
Fransk løksuppe
h,m,so,x
[1,1]
198,–
Løksuppe med gratinert Cru de Savoie & foccacia / Onion soup with gratinated Cru de Savoie & focaccia

Fête Des Huîtres
-
Østers, Fine de Claire no 3 David Hervé
bl,so,x
[0,1]
55,–
Naturell, jalapeñosaus eller sjalottløkvinaigrette / Natural, jalapeno sauce or shallot vinaigrette
-
3 østers & 1 gl. Bagstevold eplejuice
so,x
178,–
Naturell, jalapeñosaus (so) eller sjalottløkvinaigrette (x) / Natural, jalapeno sauce (so) or shallot vinaigrette (x)
-
3 østers & 1 gl. champagne
298,–

Plat principal
-
Kremet fiskesuppe
f,m,s,sk,x
[0,9]
265,–
Torsk, reker og crudité / Cod, shrimps and crudité
-
Ricotta ravioli
e,h,m,x
[1,3]
275,–
Kremet urtesaus, smørstekt skogsopp, urteolje / Creamy herb sauce, sautéed mushrooms and herb oil
-
Vietnamesisk shaking beef salat
bl,f,s,c,so,x
[0,7]
295,–
Marinert indrefilet, daikon, crispy salat og nuoc cham vinaigrette Marinated tenderloin, daikon, crispy lettuce, and nuoc cham vinaigrette
-
Frenchies grenseløse «lasagne»
h,m,s,x
[0,8]
295,–
Ragú, ratatoille, pastaplater, basilikumkrem / Ragu, ratatouille, pasta, and basil cream
-
Coq au vin
m,s,x
[0,9]
338,–
Langtidsbraisert kyllinglår, bacon og potetpuré / Slow-braised chicken thigh, bacon with potato purée
-
Fish & Gribiche
e,f,m,c,x
[1,6]
395,–
Pannestekt torsk, sauce gribiche og perlepotet Pan-seared cod with sauce gribiche and small potatoes
-
Steak frites
e,m,c,x
[5,7]
495,–
Sauce béarnaise, pommes frites og grønn salat / Sauce béarnaise, fries and green salad
-
Chateaubriand
e,m,c,x
Dagens pris,–
Indrefilet (se størrelse & pris på tavlen), chimichurri, tomatsalat, pommes frites og sauce béarnaise Tenderloin (see size and price on the board), chimichurri, tomato salad, fries and sauce béarnaise
Accompagnements
-
Grønn salat
se,x
[0,1]
68,–
Haricots verts og senneps-vinaigrette / haricots verts and mustard vinaigrette
-
Pommes frites
[0,2]
68,–
-
Tomatsalat
x
[0,1]
75,–
-
Frenchie fries
e,m
[0,3]
85,–
Trøffelolje og grana padano / Truffle oil and grana padano

Charc & Cheese
-
Trøffelsalami fra ASK gård
85,–
-
Ventrecina spicy salami
85,–
-
Comté
m
85,–
-
Fourme d’Ambert AOP
h,m
85,–
-
Prosciutto di Parma
95,–
-
Brillat Savarin
h,m
95,–
Fransk pizza Tarte Flambée
-
Prosciutto di Parma, ruccola og grana padano
e,h,m
[1,2]
235,–
-
Brillat Savarin, sopp og trøffel-balsamico
h,m,so,x
[1,0]
245,–
-
Løyrom, rørosrømme, syltet rødløk og dillolje
h,m
[0,8]
325,–
Annet
Frenchie middag setmeny
Tid test[0,2]
-
Salade de chèvre chaud
h,m,pe,se,x
Gratinert chèvre, haricots verts, pekannøtter og timianmarinerte druer / Gratinated chèvre, haricots verts, pecan nuts and thyme marinated grapes
-
Coq au vin
m,s,x
Langtidsbraisert kyllinglår, bacon og potetpuré / Slow-braised chicken thigh, bacon with potato purée
-
Madeleines
Søte, franske småkaker
-
Boblevann & Kaffe
Serveres ved siden av
455,–
Snacks å dele på
For 2–3 personer
-
Skagenrøre
-
Crostini
-
Prosciutto di Parma
-
Trøffelsalami fra ASK gård
-
Lucques oliven
(Kanskje) verdens beste oliven fra Provence / (Maybe) the worlds best olives from Provence
-
Cornichons
-
Comté
m
395,–
Klimato har kalkulert klimapåvirkningen hver rett på menyen forårsaker. Bak rettene står det hvor mange CO2e retten slipper ut.
-
[0,1–0,5]
Kg Co2eLavt
klimaavtrykk -
[0,6–1,5]
Kg Co2eMiddels
klimaavtrykk -
[1,6+]
Kg Co2eHøyt
klimaavtrykk
Antall, endelig menyvalg og eventuelle allergier må bekreftes senest 2 virkedager før reservasjonen. Ved mer enn 10 % frafall etter bekreftet meny vil det belastes en kuvertpris på kr. 500. Allergier som ikke er informert om på forhånd vil kunne medføre ekstra kostnad hvis vi må lage nye retter og/eller ekstra mat.
Make a réservation
